Kalbimiz Ferahladı, Yeni Bir Lider Şahlandı

Bir güç…Tarihin gidişatını değiştiren Ata’mızın ruhunun el verdiği yeni lider Namık Kemal Zeybek. 

Onun ülke sevgisine ve yapmış olduğu kamu hizmetine saygı duyulacak lider, Namık Kemal Zeybek …

Gerçek bir efsane olan ve sonsuza kadar kalbimizde yaşayacak, Büyük Atatürk’ümüzün ruhu herkese her zaman hizmet eder. Onun mirası, nesiller boyunca kıvılcım saçan bir olimpiyat meşalesidir.

Bizim özel yıldızımız, barışın, uzlaşmanın, bağışlamanın, özgürlüğün ve saygının simgesi, Büyük Atatürk ruhu asla ölmez. Başka bir dünyada tekrar buluşana kadar bizi tekrar tekrar bir araya getirir. Huzur içinde ve şan içinde yükselmek için Ata ruhuyla yeni çağdaş Ata Parti devrimleriyle Türkiye’yi şahlandırmaya geliyor, Namık Kemal Zeybek. 

Ruhunuzun gücü, zihni ve eylemleri, olmasını istediğiniz yere götürmeli 

Namık Kemal Zeybek, derki, “İnanırsak, hayallerimizi gerçekleştirmek için birlikte çalışırsak, Ülkemizi şahlandırmak için gereken güç her birimizin içinde...” 

Mümkün olan gücün her birimizin içinde olduğunu gösteriyor. Ömür boyu sürecek vizyondan daha iyi ve daha adil bir dünya için çalışmaktan asla vazgeçmeme çağrısında bulunuyor. 

Güç, üstlenmeyi seçtiğiniz ve yapmanız gereken sorumluluklarla birlikte gelir, bu nedenle gücün tadını çıkarmak için sorumluluklarınızı doğru bir şekilde yerine getirmelisiniz.

Özgürlük cesaretten önce gelir. Cesaret de inanç ve sorumluluklardan önce gelir. İktidara sahip çıkmak için, onu nasıl uygulayacağınızı bilmeli ve her ikisini de yapmakta gerçek bir politikacı ustası olmalısınız.

Ülkeye her türlü olumsuzluk getirenler karşısında duvar örecek, insan hakları, ezilenlerin özgürlüğü, adalet ve halkın haysiyetle yaşama ve kendi kaderini seçme hakkı için ayağa kaldıracak, cesaretiyle insanların hayatında olumlu bir İz bırakacak, misyonununda, halkın sesi ve gücü, ilham alınacak bir lider Namık Kemal Zeybek. 

Kaymakamlık, Diplomat, siyasetci, Mülletvekili, Bakanlık yapan Namık Kemal Zeybek, masanın dört köşesinde oturan her oturduğu köşede başarılara imza atmış, damarlarında Türk kanının özü dolaşan, Türk ırkının en üstün seviyede bilgileriyle donanımlı lider.

Lider Namık Kemal Zeybek ayak izlerini takip edenler, onun hayattaki başarılarıyla, mücadelesiyle ve kişisel fedakarlığı tarafından kolaylaştırdığı hizmetin, özverili hizmeti ve fedakarlık sanatını öğrenecek. 

Her Türkü şok eden çöküşümüzün üzüntüsü sıkıntısı içinde iken karanlık günlerden kurtuluş umudumuz olan bu umut lider kimsenin acı çekmesine izin vermeme kararlılığını yeniliyor.

Ayrımcılık uygulamayan adil düzeni inşa etmenin projelerini tasarım halinde sıralamış, minnettar duyulacak lider Namık Kemal Zeybek ölmez inancıyla iktidar olmaya kilitli.

Küresel barış değerlerin savunucusu, Dünyaya barış, Türkiye’mize birlik, azim, liderlik, sevgi, alçak gönüllülük, bilgelik ve sadakat getiren yeri doldurulamaz bir simgesi, sadece Türkiye değil Dünya tarih kitaplarında ve kalplerimizde silinmez izler bırakan asla unutulmayacak olan Ata’ mızın huzur içinde yatacağı ilkelerini yeniden gün ışığına çıkaracağı, Türkiye için parlayan bir umut ışığı lider Namık Kemal Zeybek geliyor. 

Bugünün dünyasında davranış kalıbında olması gerekenler gibi, herkesin saygı duyduğu, hoşgörü, bağışlayıcılık, etik gibi nitelikleriyle hepimiz için gerçekten bir model, hayatımıza birçok yönden dokunacak vizyonel görüşlü bir lider Namık Kemal Zeybek. 

Bu vesileyle, tüm ülkemizi ileri toplumlar seviyesinde iyileştirilmesi yoluna çıkan ve fiilen attığı adımlar için saygıdeğer Büyükelçi, Bakan, Ata Parti Başkanı Namık Kemal Zeybek’e teşekkür etmek isterim. 

yilmazparlar@yahoo.com